انواع سیم های نسوز

Wiki Article

این سیم دو روکش بافت، در رنگ‌های متنوع به‌منظور تسهیل نمودن سیم‌کشی ابزاری که در مکان‌هایی با حرارت بالا قرارگرفته‌اند به کار می‌رود.

سیم های ساختمان باید با توجه به مکان و نوع کاربردی که دارند، انتخاب شوند.

کابل‌ نسوز به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شود که شامل موارد زیر می‌باشد :

اگر منظور از رنگ، هادی سیم برق مسی است که به رنگ سرخ و مس می باشد. اما روکش سیم های مسی رنگ های متنوعی دارد. کارخانه های تولیدکننده سیم های مسی، روکش آن ها را به رنگ های آبی، قرمز، زرد، مشکی، قهوه ای، بنفش و … تولید می کنند اما از یک سطح مقطعی به بالا، سیم ها تنها دارای روکش مشکی رنگ و یا از نوع ارت هستند.

پیرامون کاربردهای گوناگون دیگر سیم نسوز می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

همان طور که پیش تر گفته شد، ماهیت انواع سیم برق به گونه ای است که از یک هادی آلومینیومی یا مسی از نوع افشان و خشک به همراه یک روکش تشکیل شده اند.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در راهنمای خرید سیم برق لازم است نکات زیر در نظر گرفته شود:

استفاده از مطالب سایت آگریکو فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت آگریکو می‌باشد.

آسان جی اس ام یک گروه مستقل است که از حمایت مشتریان وفادار خود شکل‌گرفته و بر اصول اخلاقی و حرفه‌ای کسب‌وکار و اصول اقتصادی و سودآوری متقابل پایبند می‌باشد.

زمانی که پیرامون سیم‌های سیلیکونی بحث می‌کنند، اکثراً منظور آن‌ها سیم‌های برقی است که دارای عایقی از سیلیکون رابر هستند.

در ساخت این کابل‌ها از نکاتی که مد نظر قرار می‌گیرد می توان به موارد زیر اشاره کرد :

چراغ های ال ای دی براکت چراغ های سنسوردار چراغ طلقی چراغ خیابانی چراغ اف پی ال کم مصرف چراغ تونلی چراغ اضطراری چراغ قوه چراغ مطالعه چراغ شب خواب ریسه

سیم‌ نسوز المنت به گونه‌ای طراحی شده‌ است که در مقابل انواع آسیب‌های احتمالی ناشی از آتش و حرارت مقاومت بسیار بالایی دارد و بهترین گزینه جهت استفاده در وسایل خانگی می‌باشد. معمولاً سیم‌های نسوز المنت دارای دو روکش می‌باشند و اکثراً از روکش‌های سیلیکونی و روکش ابریشمی در ساخت انواع سیم‌های نسوز المنت استفاده می‌شود. معمولاً از این سیم‌ها در محل‌هایی که حرارت سیم با روکش نسوز زیادی وجود دارد استفاده می‌شود چون احتمال اتصال و برق گرفتگی را به صورت کامل از بین می‌برد، این سیم‌ها تا دمای ۷۵۰ درجه سانتیگراد را می‌توانند تحمل کنند و مقاومت بسیار بالایی را در مقابل حرارت دارند به همین دلیل است که جهت جلوگیری از بروز اتصالات و یا مشکلات دیگر از این نوع سیم‌ها جهت حفظ ایمنی در دستگاه‌های مختلف استفاده می‌شود.

Report this wiki page